Estrich beton készítés

Az estrich beton

Az estrich betonozási eljárásainak jóvoltából, gyors és korrekt munkára ad lehetőséget ez az aljzatbeton fajta. Könnyen önthető belvárosban, belsőudvaros házakban és nehezen megközelíthető helyeken.

Egy év alatt körülbelül 80.000 – 100.000 m2 estrich aljzatbetont tudunk leönteni egy csapattal. Nem okoz az sem gondot nekünk, ha a távol van a deponálási hely, vagy több emeletes házat kell aljzat betonozni. A betonpumpánk segítségével az estrich aljzatbeton felhordása könnyebb és gyorsabb. A hagyományos aljzatbetonhoz képest költséghatékony és időtakarékos, és jobb választás lehet.

Családi házak estrich aljzatbetonozása profi kivitelezéssel, rövid határidővel.

Az estrich beton a speciális aljzatbeton

Az estrich aljzatbeton egy speciális aljzatbeton, ami olcsón és jól alkalmazható aljzatkiegyenlítő és teherelosztó feladatnál olyan építményekben, ahol hideg vagy meleg burkolatokat akarnak lefektetni végleges járó felületként. Családi házakban és ipari létesítményeknél bevált megoldás, mert alkalmazásával jobb minőségű aljzatbetont kapunk. Az estrich aljzatbeton technológia miatt a hőszigetelő és a hangszigetelő rendszerek használata is lehetséges, így ez esetben az aljzatbeton úsztatva kerül a szigetelésre. Van rá mód, hogy mikrószálak használatával csökkenteni lehessen a repedéseket, és egyesesetekben alkalmazható acélháló kiváltásra is. Az elkészült estrich aljzatbeton felületére közvetlenül lehet burkolni és aljzatkiegyenlítést nem igényel!