Padlófűtéshez Estrich beton

Jó alap az Estrich beton a padlóburkhoz

A padlóburkolási trendek egyre merészebbek, sokszínűbbek és egyenesen látványosabbak! Az Estrich beton kiváló alapot biztosít a burkolatok számára, hogy stabil megbízható felületre kerüljenek a burkolatok.
Míg a burkoló anyagok választéka növekszik, úgy tűnik, hogy van egy szín, ami kiemelkedően keresett lett, ez pedig a szürke és annak árnyalatai. Ez a stílusos szín sokkal többre képes, mint gondolnád.
Azt hiszed, a szürke unalmas? A szürke színskálája elég terjedelmes. A halvány galambszürkétől a sötét acélszürkéig vannak változatai, ami kiemel, vagy kontrasztot alkot más színekkel.
A szürke lehet merészen modern vagy romantikus. A feketéhez közeli árnyalatok, mint a szén-szürke vagy a palaszürke remekül mutatnak élénk színekkel, például sárga árnyalataival kombinálva. Az olyan halványabb szürkék, mint az ezüstszürke, jól mutatnak természetes anyagokkal és puha textúrákkal. Használd hát a szürkét, mert egyáltalán nem unalmas, éppen ellenkezőleg!
De tartsd szemelőt, ha tartós megoldást akarsz, akkor egy nagyon jó aljzatbeton rétegre kell tenned, ami akár lehet az Estrich beton is.

Az Estrich betonra lehet alapozni

A kép illusztráció

Van valami a szürke egyszerűségében, amely jól illeszkedik a hozzáadott díszítő elemekhez. Vegyük például ezt a bevásárlóközpontot.
A szürke tónusok felhasználásával létrehozott átfogó minta a fehér háttér felett egy kortárs design elem, amelyet az építőiparban egyre többet látunk. Az ívelt minta az épület felépítését tükrözi.
A világosszürke színű padlók, tiszta hatást keltenek, és hamar észre lehet venni rajta a szennyeződéseket, vagyis gyorsan meg lehet tisztítani, mielőtt baleset történne.

Ne feledje, minden burkolat csak olyan tartós, amilyen az alatta lévő aljzatbeton erőssége. Ezért ne kockáztasson, kérje a De-Zo Plusz Kft. ajánlatát Estrich betonra, hogy a padlóburkolat stabil alapokon feküdjön.