Estrich beton keverés

Estrich beton alapok

Építkezés, vagy felújítás esetén előbb-utóbb mindenki szembesül az Estrich beton szükségességével. Házilag ezt nehéz kivitelezni, előzetes tapasztalat és a munka elvégzéséhez szükséges megfelelő eszközök nélkül, ezért fontos, hogy rendelkezzen tapasztalattal és eszközökkel, ha saját maga akarja elvégezni a munkát. A rosszul készített Estrich beton könnyen megsérülhet, méghozzá olyan mértékben, hogy könnyen megreped, vagy töredezett lesz, így alkalmatlan lesz a burkolat fogadására, vagy a burkolat tartósságát veszélyezteti idővel. Az így készített Estrich beton kidobott idő és pénz pocsékolás.
Itt, a De-Zo Plusz Kft-nél, sok éves tapasztalattal rendelkezünk kiváló minőségű, tartós Estrich betonok öntésével az ügyfelek számára. Mint a terület szakértői tudjuk, hogyan kell lépésről lépésre elkészíteni az Estrich betont és ezt igazoljuk is Ügyfeleink számára a kifogástalan munkáinkkal. Ha egy garázs alzatot, konyhapadlót vagy akár egy nagyobb komplexumot, például egy raktárépület padlóját kívánta Estrich betonnal kiönteni, akkor pontosan hogy hogyan lehet kivitelezni a projektet.
Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és a tervezett aljzatot az Ön igényeinek megfelelően tudjuk a korszerű eszközök és berendezések felhasználásával biztosítani, hogy a projekt a legjobb hatásfokot érje el.

Hogyan készítjük az Estrich betont?

A használt Estrich típusától és a tervezett hely méretétől függően az öntéssel kapcsolatosan számos tényező befolyásolhatja a beton elkészítésének menetét. Figyelembe kell venni az időjárási viszonyokat, a helységek adottságait, a betonozandó felület minőségét, az öntendő Estrich beton vastagságát.
Fontos, hogy a munka megkezdése előtt legyen egy rétegterv is. A projekt megkezdése előtt mérje meg az Estrich beton területét, és döntse el, hogy milyen vastagság szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. Meg kell bizonyosodni, hogy a fogadó réteg milyen állapotban van. Ha ragasztott estrich betonozást kíván használni, akkor tapadóhíd segítségével kell önteni. A fogadó réteget a munka megkezdése előtt meg kell tisztítani az összes portól és szennyeződéstől, és meg kell győződni arról, hogy nem vizesedik e a terület.
Ha estrich betonozás betont kíván leönteni, akkor a keverékhez érdemes polipropilén szálakat adni, így csökkenthető annak esélye, hogy a padlón idővel mikró repedések alakuljanak ki.
Ha a De-Zo Plusz Kft. szolgáltatását választja az Estrich betonozás elvégzéséhez, akkor nem kell aggódnia, hogy a végeredmény hibás lesz. Mi a munka megkezdése előtt megbeszélhetjük Önnel, hogy a projektben milyen technológiát kell alkalmazni a legjobb eredmény eléréséhez. Vegye fel velünk a kapcsolatot velünk még ma!

Az Estrich betonozás, lépésről lépésre

Estrich szintezés

Az Estrich betonozása több lépésből áll, amelyet az alábbiakban ismertetünk:
1. A terület felosztása
A padlót az Estrich betonozás megkezdése előtt szakaszokra kell osztania. A De-Zo Plusz Kft-nél megvannak erre a célra az eszközeink, de hosszú, egyenes lécek használatával, amelyeket a réteg magasságára vágnak meg lehet oldani a feladatot. Nedvesítse be ezeket a léceket, hogy könnyen eltávolíthatók legyenek, miután a szerepük véget ért, és ossza fel a szobát részekre. Ezeket a léceket szintezve rakja le, ha nem önterülő estrichet használ.
2. Az első adag beton öntése
Öntsön ki egy teljes réteget az Estrich keverékből a helyiség bejáratától számítva a legtávolabbi pontba. Majd simítsa el, és egyenletesen zömítse a betont. Ez fontos lépés, mert a nem megfelelően tömörített beton a későbbiekben sok gondot okozhat! Ha nincs meg a megfelelő technikai eszköze, inkább bízza szakemberre, így megkíméli magát sok költségtől.
3. Az Estrich padló szintezése

Ha az Estrich beton nem önterülő, akkor a padló szintezése az első pontban leírtak alapján egyszerű, mert a simítót fát vezetik a lécek.
Ha az Estrich beton önterülő, akkor olyan adalékot kell hozzá adni, amely az esztrich öntésekor önmagában tömörödni fog. Ez biztosítja, hogy az Estrich beton teljes száradása esetén a szint már egyenes sima legyen.
4. Ismételje meg a folyamatot a többi cellánál is
Folytassa az egész padló öntését, amíg az összes rendelkezésre álló részt nem önti ki. Miután ez megtörtént, távolítsa el a faelválasztókat, és töltse ki a hátrahagyott réseket. Ismételje meg ezt a folyamatot, amíg a teljes padlót be nem simítja.
5. Korrekciózás
Az új Estrich rétegben lehetnek még hibák, amiket a zömítés és a simítás után lehet javítani.
6. Részleges száradási idő
Az, hogy mennyi időbe telik az Estrich beton száradási ideje, részben attól függ, hogy mekkora felületet terítenek ki és milyen a projektben használt esztrich típusa. A legtöbb esetben átlagosan hét napot adnak az esztrich kikeményedésére. Ez hosszabb ideig is tarthat, ha a hőmérséklet 24 órás periódus alatt 10 ° C alá csökken.
Ha a De-Zo Plusz Kft-vel készítetti el a folyékony aljzatbetont, mi speciális adalékkal, már 24-48 óra elteltével biztosítani tudjuk, hogy lehessen járni a betonon.
7. Hagyja a padlót megszáradni
A padló megkötése után még időre van szükség a teljes száradáshoz. Ne rakjon az elkészült aljzatra nehéz terheket legalább három hétig. Különösen a nagy forgalmat el kell kerülni, amíg a megfelelő szilárdságot el nem éri az aljzat.
Az Estrich beton átlagosan 1 mm / nap tempóban szárad alap esetben.

Estrich beton zömítése

Mennyibe kerül az Estrich beton?

Ez több tényezőtől függ. Függ a beton minőségétől az önteni kívánt alapterület méretéitől és a beton vastagságától. Mivel sok a változó, ezért nehéz pontos árat adni.

Weboldalunkon kérhet árajánlatot, hogy megtudja mennyibe fog kerülni Önnek az elvégzendő feladat.

Lépjen kapcsolatba a szakemberekkel

Estrich betonozás

Időbe és pénzbe kerülhet, ha megfelelő képzetség nélkül szeretné elkezdeni az Estrich betonozást. Ha a folyamat rosszul sikerül, akkor több időbe és pénzbe fog kerülni a javítási költséggel együtt a projekt, mintha megbízott volna egy profi csapatot a kivitelezéssel.
Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha gyors, professzionális szolgáltatást keres az aljzat betonozáshoz, akkor lépjen kapcsolatba a De-Zo Plusz Kft-vem. Több éves tapasztalattal rendelkezünk ebben az iparágban, és szeretjük azt, amit csinálunk, ezért azt akarjuk, hogy ügyfeleink a lehető legjobbat kapják a kínálatunkból. Mindent megteszünk azért, hogy minden leöntött betonunkból a rendelkezésünkre álló anyagokból a lehető legjobbat hozzuk ki.